Nieuws

De scholen zijn weer begonnen!

By augustus 28, 2019 No Comments
Springoefening in oefenzaal | Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn Amstelveen

De scholen zijn weer begonnen!

De scholen zijn inmiddels weer volop begonnen en onze praktijk staat klaar om uw kind te helpen. Kan uw kind niet goed meekomen met gym of heeft uw kind lichamelijke klachten, onze kinder-fysiotherapeuten helpen u graag. Door uitgebreide specialisaties van onze kinder-fysiotherapeuten bent u verzekerd van de juiste zorg voor uw kind.

Afspraken

Bij het maken van een afspraak proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met schoolgaande kinderen zodat er zo min mogelijk van eventuele lessen wordt gemist. Het kan helaas soms voorkomen dat bepaalde tijden snel zijn volgeboekt. Wij bieden dan de mogelijkheid om uw kind op een wachtlijst te plaatsen voor een bepaalde tijd. Zodra een plekje beschikbaar is nemen wij contact met u op en kan u samen met uw kind langskomen. Voor onze contactinformatie klikt u hier.

Sensorische informatieverwerking

De ontwikkeling van uw kind staat daarbij centraal. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat het verwerken van prikkels van de zintuigen bij uw kind minder goed verloopt dan bij leeftijdsgenootjes. Met sensorische informatieverwerking wordt gekeken naar de verwerking van deze informatie en worden door middel van uitgebreide observatie en een oudervragenlijst eventuele problemen in kaart gebracht. Wilt u meer weten over de specialisaties van onze praktijk, klik dan hier. Ook op de website van Hier Heb Ik Pijn vindt u meer informatie.

Verstandelijke beperking

Naast sensorische informatieverwerking biedt Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn ook voor kinderen met een verstandelijke beperking hulp. Deze kinderen hebben vaak te maken met zowel motorische als lichamelijke klachten en onze kinderfysiotherapeuten proberen in een veilige en vertrouwde omgeving op een tempo aangepast aan het kind. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze praktijk op het gebied van een verstandelijke beperking, klik dan hier voor meer informatie of kijk hier om meer te weten te komen over de klachten van uw kind.