Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn - GZ Keizer Karelpark - Lindepark 2K - 1185 LD Amstelveen

Fysiotherapie

Diabetes Beweeggroep


Het diabetes beweegprogramma is bedoeld voor mensen met diabetes mellitus die graag meer zouden bewegen en waarvoor de stap naar de sportschool of sportclub nog te groot is. Naast een juiste instelling van medicatie en voeding, zorgt ook bewegen voor een daling van uw bloedsuikerspiegel. Gestructureerd bewegen helpt hierbij en dit zal u tijdens de trainingen ondervinden. Het doel van het beweegprogramma is zorgen dat u plezier krijgt in bewegen en zorgen dat u uiteindelijk een vorm van beweging vindt die bij u past en die u zelfstandig kunt volhouden.


Het beweegprogramma heeft een duur van 4 maanden en bestaat uit 16 trainingen. Tijdens deze trainingen zal uw conditie en kracht geleidelijk aan worden opgebouwd door een voor u op maat gemaakt programma. Samen wordt er op zoek gegaan naar een beweegvorm/sport die bij u past, zodat u tijdens en uiteindelijk ook na het programma voldoende blijft bewegen.

Uw zorgverzekeraar vergoedt vaak een deel of de gehele kosten, dit verschilt per verzekeraar. Heeft u vragen over het beweegprogramma neem dan graag telefonisch contact met ons op via 020 641 86 10.Certificaat.pdf

>  Fysiotherapie
>  Specialisaties
            Psychosomatische fysiotherapie

             Manuele lymfedrainage
             Manuele therapie
             Orofaciale fysiotherapie               

             Dry Needling
             Medical Taping
             Diabetes Beweeggroep

>  Team     
>  Extra informatie
>  Aanmelden fysiotherapie
>  Praktijktarieven 2018


Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn


Welkom