Nieuws

Fysiotherapie aan huis voor kinderen en volwassenen

By juli 5, 2019 september 26th, 2019 No Comments
Fysiotherapie aan huis | Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn Amstelveen

Krijg hulp in uw vertrouwde omgeving

Wanneer u vanwege lichamelijke klachten niet in staat bent om naar de praktijk te komen, biedt Fysiotherapie Praktijk Sleedoorn de mogelijkheid om u aan huis te behandelen. De behandelingen aan huis zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en vinden over het algemeen op fietsafstand van de praktijk plaats.

Gespecialiseerde hulp

De therapeuten van Fysiotherapie praktijk Sleedoorn zijn naast kinder- en volwassenen fysiotherapie gespecialiseerd in verschillende soorten behandelingen en aandoeningen. In overleg met uw therapeut wordt bepaald of alle behandelingen bij u thuis uitgevoerd kunnen worden of dat een deel ook op de praktijk uitgevoerd moet worden. Benieuwd waarmee onze therapeuten u kun helpen? Voor informatie over de specialisaties van de kinderfysiotherapie klikt u hier en voor de specialisaties van de volwassenentherapie klik hier.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken, bel dan naar 020 641 8610. Onze secretaresse is het best bereikbaar in de ochtend vanaf 08:00 uur. Mocht onze secretaresse niet aanwezig zijn kunt u een bericht achterlaten en wordt u teruggebeld. Wij horen graag van u.