Nieuws

Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn bestaat 30 jaar!

By april 7, 2021 juni 5th, 2021 No Comments

Deze maand is het precies 30 jaar geleden dat Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn is opgericht door fysiotherapeuten Bea Selman, Jacqueline Goldewijk en Ybelle Boorsma. De praktijk is gestart aan de Sleedoornlaan in Amstelveen en is sinds 1 april 2014 gevestigd in het Gezondheidscentrum Keizer Karelpark.

Mede door de verhuizing naar het nieuwe gezondheidscentrum, is Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een middelgrote veelzijdige praktijk in Amstelveen. Wat de praktijk uniek maakt is het grote aantal specialisaties voor zowel kinderen als volwassenen. Dit zorgt ervoor dat er vrijwel altijd een oplossing gevonden kan worden voor lichamelijke of mentale klachten.

Daarbij werkt de praktijk met een dynamisch team van zowel jongere als meer ervaren (kinder-)fysiotherapeuten waarbij de patiënten zijn verzekerd van ‘fysiotherapie met zorg en aandacht’. Als praktijk wil je namelijk patiënten het vertrouwen geven dat er naar je geluisterd wordt en dat er een juiste aanpak en oplossing komt voor het verhelpen van klachten.