Nieuws

Train mee in onze Diabetes Beweeggroep

By september 14, 2018 december 2nd, 2018 No Comments
Diabetes beweeggroep | Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn Amstelveen

Het diabetes beweegprogramma is bedoeld voor mensen met diabetes mellitus die graag meer zouden bewegen en waarvoor de stap naar de sportschool of sportclub nog te groot is. Naast een juiste instelling van medicatie en voeding, zorgt ook bewegen voor een daling van uw bloedsuikerspiegel. Gestructureerd bewegen helpt hierbij en dit zal u tijdens de trainingen ondervinden. Het doel van het beweegprogramma is zorgen dat u plezier krijgt in bewegen en zorgen dat u uiteindelijk een vorm van beweging vindt die bij u past en die u zelfstandig kunt volhouden.


Het beweegprogramma heeft een duur van 4 maanden en bestaat uit 16 trainingen. Tijdens deze trainingen zal uw conditie en kracht geleidelijk aan worden opgebouwd door een voor u op maat gemaakt programma. Samen wordt er op zoek gegaan naar een beweegvorm/sport die bij u past, zodat u tijdens en uiteindelijk ook na het programma voldoende blijft bewegen.

Uw zorgverzekeraar vergoedt vaak een deel of de gehele kosten, dit verschilt per verzekeraar. Heeft u vragen over het beweegprogramma neem dan graag telefonisch contact met ons op via 020 641 86 10.