Nieuws

Gezocht fysiotherapeut of sport/manueel fysiotherapeut (i.o) 

By oktober 7, 2021 februari 21st, 2022 No Comments

Ben je (sport)fysiotherapeut of actief revaliderende manueel therapeut?
Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging en innovatieve manier van samenwerking,
kom dan ons team versterken!

Word jij blij van een mooie werklocatie in een modern gezondheidscentrum bij een praktijk met al ruim 30 jaar ervaring en meerdere specialisatie? Lees dan snel verder!

Wij zijn specifiek op zoek naar een enthousiaste collega die een hoge interesse heeft bij een actieve benadering van uitvoeren fysio/manueel therapie.

Vacature omschrijving
Deze vacature is voor uitbreiding van het team vanaf 1 april voor een fysiotherapeut (of specialisatie sport/manueel of i.o.)op onze locatie Sleedoorn fysiotherapie in Gezondheidscentrum KeizerKarelPark.
Binnen ons team ben je werkzaam als therapeut en werk je samen met andere disciplines (o.a. huis/sportarts, diëtist, ergotherapeut, podoloog, logopedist en psycholoog.)

Wat bieden wij:
Wij bieden een prettige en inspirerende multidisciplinaire werkomgeving in een fijn team met ongekende opties aan samenwerking met bovengenoemde discipline en/of beschikbare team-specialisaties (b.v. trauma revalidatie en/of orthopedische/VKB-revalidatie).

  • Een vast arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 2-5 dagen.
  • Maximale salaris indicatie €4000 full time vast uren dienstbetrekking.
  • Mogelijkheid tot (verder) investeren mbt vakinhoudelijke expertise/master opleiding.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te werken en gebruik te maken van de faciliteiten van het fitnesscentrum (HealthCity Zuid) en (revalidatie)expertise van Medisch Centrum IBIS.

Wie zijn wij:
Medisch Centrum IBIS – fysiotherapie Sleedoorn heeft unieke locaties, brede patiënten oriëntatie en een team waarin we nauw samenwerken en kennis delen. Daarin is er ruimte voor persoonlijke ideeën en ontwikkeling. Maar ook (inhoudelijke) innovatie om samen waardevolle vak verder te laten evolueren en jezelf verder te specialiseren.

Wij hebben de ambitie om onderscheidend te zijn in de grotere regio Amstelland.
Key hierin is goed HR/personeelsmanagement en innoveren (b.v. loop-fysio mat en fysiotherapie verder integreren in fitness/oefenzaal maar ook investeren in faciliteiten (b.v. aanwezigheid van AlterG en Flywheel).
Daagt ons team en de ontwikkelmogelijkheden je uit of wil je gewoon meer weten over ons?

Neem contact op of stuur (vacature@mcibis.nl) direct je motivatie en CV.

Caspar Hattink
Fysiotherapeut, Revalidatie expert – 0612183929/hattink@mcibis.nl

Sander Schouwstra
Fysio-manueel therapeut, Revalidatie expert –  0618945695 / schouwstra@mcibis.nl