Nieuws

Vacature kinderfysiotherapeut per september 2021

By juli 5, 2021 No Comments
Karlijn van de Worp | Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn Amstelveen

In verband met de verhuizing van een van onze huidige kinderfysiotherapeuten zoeken wij een gedreven, leergierige en collegiale kinderfysiotherapeut (eventueel in opleiding), die zich met veel enthousiasme wil inzetten voor het behandelen van kinderen met een brede variatie aan problematiek.

Wij werken nauw samen met het Amsterdam UMC voor de revalidatie kinderfysiotherapie en met het Maxima centrum voor oncologische kinderfysiotherapie.

Het betreft een vacature voor 3 á 4 dagen per week.

Onze (kinder)fysiotherapiepraktijk bevindt zich in het nieuwe gezondheids-centrum Keizer Karelpark. De praktijk beschikt over 2 speciale behandel ruimtes voor kinderen en een grote oefenzaal. In de oefenzaal maken we gebruik van een groot vloeroppervlak voor looptraining en vaardigheidstraining. Daarnaast beschikken we over  kracht en conditie trainingsapparatuur.

Alle benodigde meetinstrumenten en oefenmaterialen zijn aanwezig.

Wij zijn een ervaren kinderteam en werken met 5 kinderfysiotherapeuten.

Het voortdurend verbeteren van onze kennis en vaardigheden, waarbij we elkaar graag inspireren is speerpunt van ons beleid.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je al jouw kennis en kunde kunt inzetten en uitbreiden, dan horen we graag van jou!

Bel 020 6418610 of mail naar info@fysiotherapiesleedoorn.nl voor meer informatie.