Nieuws

Welkom Nieuwe therapeut: Hilde Kos

By september 14, 2017 december 2nd, 2018 No Comments
Hiilde Kos | Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn Amstelveen

Even voorstellen: mijn naam is Hilde Kos en ik ben sinds 3 april werkzaam als kinderfysiotherapeut binnen de praktijk. Ik ben begonnen met de opleiding bewegingswetenschappen waar ik veel heb geleerd maar het stukje praktisch bezig zijn mistte. Daarom ben ik, na het voltooien van deze studie, de opleiding fysiotherapie gaan doen in Utrecht welke ik in 2006 heb afgerond. Omdat het me altijd al erg leuk leek om met kinderen te werken ben ik de master kinderfysiotherapie in Rotterdam gaan doen en sinds eind 2013 ben ik dan ook officieel geregistreerd kinderfysiotherapeut.

Ik vind het enorm leuk om met kinderen te werken en samen te proberen de problemen die ze ervaren aan te pakken. Ik zal van dinsdag t/m vrijdag in de praktijk werkzaam zijn waaronder ook een dag op het speciaal onderwijs.